Behandelingen

[one_sixth]

Onze werkwijze
Gezondheid CV
Waarom gezondheid CV
De Behandeling

[/one_sixth][two_third]

Wat hebben alle behandelingen gemeen?

Elke behandeling start met een uitgebreide voorbereiding, intake en onderzoek. Alle bevindingen hieruit krijgen een plek in het behandelplan; ik put daarbij uit mijn total body of wisdom. Beurtelings kijk ik naar het geheel en zoom ik in op het detail. Ik noem het ‘de nachtwacht-benadering’. Het manshoge en metersbrede schilderij van Rembrandt laat zich het beste doorgronden door het afwisselend van een afstandje te bestuderen en er met de neus bovenop te gaan staan. Niet één keer, maar vele keren, en vanuit verschillende invalshoeken.

Knowledge-Iceberg1

Ik ga er hierbij vanuit dat de symptoom – meestal – het in het oog springende verschijnsel is van een verstoring in het systeem.
De symptoom is meestal het topje van de ijsberg.

‘Budget’ voor uw gezondheid

Let op! De behandeling richt zich altijd op het herstellen van de balans en niet slechts op het behandelen van de symptomen.
Er wordt ruimte gecreëerd, gebouwd aan een ‘intrinsiek budget’ aan reserve door systemen te optimaliseren. U kunt het vergelijken met het hebben van een spaarrekening. Is deze goed gevuld, dan is dit de reserve waaruit u put als uw wasmachine het begeeft: u koopt gewoon een nieuwe. Bij een lege spaarrekening daarentegen, heeft u een probleem???

[/two_third]