IMT+

[one_sixth]

Onze werkwijze
Gezondheid CV
Waarom gezondheid CV
De Behandeling

[/one_sixth][two_third]

De Visie

IMT+: ervaar de verandering

Bij Integrale Manuele Therapie (IMT) staat de gehele mens centraal. Het doel: balans en herstel van de totale gezondheid. The-Clinic streeft naar IMT+; een oplossingsgerichte aanpak waarbij elk relevant helend aspect wordt betrokken. Om daartoe optimaal in staat te zijn, voegt The-Clinic steeds ‘body’s of knowledge’ toe aan het palet aan kennis en kunde, om te komen tot een ‘body of wisdom’.

Screen Shot 2020-06-18 at 23.15.48

Een body of knowledge is kennis en kunde op een specifiek terrein dat de gezondheid verbetert. Gezondheid is het hebben van voldoende capaciteit om te kunnen compenseren. Het brede palet van body’s of knowledge van The-Clinic omvat onder meer IMT, psycho-neuro immunologie, traditionele Chinese geneeskunde, fysiotherapie, oplossingsgerichte traumaverwerking en gedetailleerde kennis van anatomie. Elke kennis en kunde voegt toe, is complementair. Gezamenlijk zijn ze synergetisch in het ‘total body of wisdom’.
U ervaart de verandering.

U staat centraal
Inherent aan de werkwijze van The-Clinic is dat u en uw wensen ten aanzien van uw gezondheid centraal staan. Om te ontdekken waar uw symptomen vandaan komen, vindt u in uw therapeut een aandachtig luisteraar.

U heeft het heft in handen. We helpen u de volgende vraag te beantwoorden: “Wat kan ik nu en in de toekomst doen, opdat geen herhaling van de balansverstoring optreedt?” Denkt u bijvoorbeeld aan een wijziging in uw voedingspatroon en gerichte oefeningen. Maar mogelijk ook aan een positieve verandering in de werksfeer als de diagnose daar aanleiding toe geeft. The-Clinic kan desgewenst optreden als ‘Health manager’, en een doorverwijzing verzorgen in het eigen professionele netwerk in de gehele gezondheidszorg.

[/two_third]