Gezondheid CV

[one_sixth]

Onze werkwijze
Gezondheid CV
Waarom gezondheid CV
De Behandeling

[/one_sixth][two_third]

Huiswerk vooraf: het ‘gezondheid CV’

Voor de intake vraag ik u een uitvoerige ‘gezondheid cv’ op te stellen. Dit is een – liefst chronologisch – overzicht van ziektes, operaties, ziekenhuisopnames en onderzoeken en gevolgde behandelingen. Het cv omspant het gehele leven, van geboorte tot heden.
Het cv mag in grote lijnen worden opgesteld; tijdens de intake kunt u een en ander toelichten.

Leidraad: begin bij de tenen en ga omhoog via enkels, knieën, heup, liezen naar uw kruin. Dit helpt u herinneren waar klachten zich in het verleden hebben voorgedaan. Denk aan blessures, maar bijvoorbeeld ook aan last van maag- en darmen. Als er sprake was van hoofdpijn waren of zijn, beschrijf dan de plaats waar, en het moment waarop de symptomen optreden.

Beëindig het cv met de huidige stand van zaken. Formuleer welke drie symptomen naar uw mening op dit moment aandacht behoeven. Ik hoor graag op welk moment ze optreden, in welke situaties de symptomen verergeren en wat u doet om de symptomen te verminderen.
Het is handig als u eventuele verslagen en/of uitslagen van eerdere onderzoeken of behandelingen, aan het cv toevoegt, evenals röntgenfoto’s, MRI’s en andere beeldmateriaal. cv toevoegt.

Het ‘gezondheid cv’ ontvang ik bij voorkeur een week van tevoren. Ik neem het cv door en laat zo snel mogelijk weten of meer informatie gewenst is.

[/two_third]