Over Yuri

[one_sixth]

Over Yuri
Faciliteiten
Referenties
Privacy Policy
Disclaimer

[/one_sixth][two_third]

Yuri Abrahams

Graag stel ik mij aan u voor:

f3dfz4 copyIk ben Yuri Abrahams, IMT+ therapeut en eigenaar van IMT Clinic. Als kind woonde ik in Suriname, waar mijn vader les gaf aan het Natuurtechnisch Instituut. Zelf was hij een meester in het bedenken van oplossingen met datgene wat voor handen was. Dat leefde hij voor – aan zijn leerlingen en zeker ook aan mij.

In Suriname had ik een kast vol slangenvellen en wespennesten; biologie boeide me. In Nederland ontwikkelde ik mijn interesse in het menselijk lichaam. Ik werd fysiotherapeut, richtte mij een periode specifiek op sporters en orthopedie en gaf les aan de Opleiding Orthopedische Schoenmakers. Studerend, werkend en docerend zat mij telkens dwars: waarom kon de gezondheidszorg – incluis ikzelf – niet méér resultaten boeken? Waarom waren chronische klachten überhaupt chronisch?

Ik startte in 1999 met de opleiding tot IMT-therapeut. Mijn eerste succes dat ik met Integrale Manuele Therapie boekte was veelbelovend. Maar wat me vooral aanspoorde tot absolute informatievergaring was de immuunrespons van mijn oudste zoon, Yermo. Als baby kreeg hij verlammingsverschijnselen en een leverbeschadiging ten gevolge van een inenting.

Door een intensieve IMT+ behandeling kan ik gelukkig vertellen dat hij die moeilijke start goed te boven is gekomen.

In IMT+ geloof ik 100 procent. De resultaten die ik hiermee geboekt worden geven daar alle aanleiding toe. Sinds 2000 behandel ik fulltime met IMT-technieken. Ook blijf ik met passie studeren. Zoals niet anders kan bij het streven naar een ‘total body of wisdom’.

[/two_third]